30 November 2012

Yeay! Dapat header free!

adam hakimi | 07:03 | |
hye dan assalamualaikum. ehemehem, dari mana eh afrina nak mulakan entry ni? tak sabar nak mulakan menaip dengan idea yang begitu banyak sekali. eh. ok, afrina nak bagitahu ni, yang afrina dapat header free daripada lyana. nak singgah blog lyana? klik sini ... 

ok, apa macam? comel tak blog lyana? hihihi. ok, tanpa membuang masa. nak tengok tak header percuma lyana bagi dekat afrina? nak tak? ok tengok di bawah ni :




comel tak header ni? haha, comelkan? afrina ucap terima kasih sangat sangat sebab buatkan header ni. kalau afrina buat header, mesti tak cantik. hoho. ok lah itu sahaja untuk entry kali ni. sorry sebab entry ni pendek. dan kalau terkasar bahasa atau terguris hati kepad semua pembaca blog ni, harap diamaafkan ye. saya hanya manusia biasa. oh lupa, kemungkinan blog ni tak digunakan lagi atau afrina akan buat blog baru. ada masalah technical sedikit. harap maaf ye. kalau dah siap blog baru tu. afrina akan bagi link blog tu ok. ok, tata. bye, dan assalamualaikum. 



Copyright © 2012 | Kisahafrina.blogspot.com | All Righted Reserve