15 November 2012

Ya allah! Terharu sangat sangat :')

adam hakimi | 03:33 | |
hye dan assalamualaikum. tadi afrina bukak blog, lepastu terjumpa entry blog cik atiqah sorang ni. lepastu tengok tajuk entry tu. lepastu afrina baca betul betul tajuk tu, lepastu cakap  dalam hati 'eh ni betul ke ni atiqah buat entry pasal aku?' selama ni takada sorang pun buat entry pasal blog ni. afrina macam tak percaya. apalah sangat dengan blog aku ni, bukan cantik mana pun. bukan comel sangat pun. tapi afrina bersyukur sebab ada orang buat entry pasal blog ni. 

terima kasih banyak banyak ye atiqah. afrina nak kawan dengan dia sebab di peramah dan tak sombong
lagipun afrina ikhlas kawan dengan atiqah. takada niat apa apa pun. lagipun dekat dunia blog ni, afrina tak ada kawan. apa salahnya kan kalau atiqah jadi kawan afrina :)
follow lah dia, dia peramah dan tak sombong :) bawah ni link blog dia ok :


http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/


Photobucket
Copyright © 2012 | Kisahafrina.blogspot.com | All Righted Reserve