26 November 2012

Update (MAHA 2012)

adam hakimi | 20:17 | |
ilovewords:

[ i l o v e w o r d s ]

hye dan assalamualaikum guys. sudah sekian lama afrina tak update blog ni. dah seminggu afrina tak update. -,- haish, bersawang betul. korang sudah lunch ke belum? kalau belum, pergi lunch cepat cepat, lepastu boleh sambung baca enty ni. haha. cuba korang tengok ape perubahan blog afrina. sikit je kan? itu pun, ada sikit lagi yang belum edit.
ok, korang pergi tak MAHA 2012 dekat Serdang? pergi tak? pergi tak? rugi tau kalau korang tak pergi. banyak tempat menarik ada dekat sana. ada macam macam. actually, afrina pergi semalam. pukul 2 afrina dah gerak. afrina pergi dengan keluarga afrina. tapi mak afrina tak pergi sebab ada kerja katanya.
ok lah bye bye. entry ni pendek je. afrina nak sambung tolong ayah  masak. ok byebye dan assalamualaikum semua. :)
Photobucket
Copyright © 2012 | Kisahafrina.blogspot.com | All Righted Reserve