29 November 2012

MAHA 2012

adam hakimi | 02:14 | |
JOM JOIN :
- CONTEST MY TOP REFERRAL BY BINKISAN HATI -
- GIVEAWAY : BEUTIFUL BLOG BY HANAA' DAUD -
- GERGOUS GIVEAWAY BY NURUL EZATEE -
- 1st GIVEAWAY BY SHAKIRA PHATI -
 

hye dan assalamualaikum. ingat lagi tak afrina ada update yang afrina pergi MAHA masa hari tu? ingat lagi tak? kalau tak ingat, klik sini. dah baca? ok, bagus. afrina tak tahu nak update ape sebenarnya. hehe. afrina bertolak dari pukul 11. actually nak pergi pukul 1030, tapi afrina terbangun lambat

hari ni kali kedua afrina pergi maha. sebenarnya, rancang last minit je. akhirnya jadi pergi jugak. mula mula cakap dekat hati 'rasa macam nak pergi lagi je, tapi macam lah ayah bagi' . lepastu bisik bisik dengan adik suruh ajak ayah pergi lagi maha tu. tapi adik afrina takut. lepastu, afrina pun cakaplah dengan ayah. 'ayah nak pergi maha lagi boleh tak'  lepastu ayah afrina angguk. semua adik beradik afrina terlompat lompat sebab suka. yahhoooo!

korang cuba try pujuk ayah dan mak korang untuk pergi maha tu. trust me, kalau korang dah pergi, mesti tak nak balik lagi dah. tempat dia besar gila. sampai lenguh kaki nak berjalan. macam macam ada dekat sana. ada rusa, lembu, kambing dan macam macam lah. kambing yang korang tak pernah tengok pun ada, haha. ada orang tanam padi lah, nenas, tomato dan lain lain. dan  yang paling best, korang boleh tengok rangka tulang ikan paus. paling ramai orang nak masuk, dekat dewan. nama dewan tu agroo bazaar kot. rasanyalah.    dalam tu ada macam macam, orang jual produk kesihatan dan kecantikkan, dan banyak lagi. 

kalau mak ayah korang busy sangat. ajak lah sabtu ahad ke? buka dari pukul 10am - 10 pm. sebenarnya, hari ahad nanti, afrina nak pergi maha lagi. horeyy! bye dan assalamualaikum. sampai sini je afrina nak update. ok byebye. assalamualaikum :)



Copyright © 2012 | Kisahafrina.blogspot.com | All Righted Reserve