06 November 2012

Jamuan akhir tahun

adam hakimi | 00:39 | |
 
hye, dan assalamualaikum. hari ni panas sangat. kalau semalam hujan, hujan lebat sangat. ish, tempat korang banjir ke? alhamdulillah, tampat afrina tak banjir *bersyukur* ok, sebenarnya tak terfikir pun nak update blog ni. tapi, bila di ingat ingatkan balik afrina tak tahu nak update apa sebab idea tersangatah kosong. so, sebab jamuan tadi afrina update. 

ok, mula mula kitorang rancang macam konfiden jadi, tapi last last tak jadi, sebab guru kelas afrina tak bagi sebab buat jamuan dekat dalam kelas.nanti bersepahlah ape lah, ganggu budak tengah belajar lah ape lah. lepastu kemudiannya, kitoranglah yang memujuk cikgu suruh adakan jugak untuk jamuan ni. dan akhirnya menjadi juga.

semua siap bagi macam macam alasan nak suruh cikgu bagi. haha. bila ingatkan balik, lawak jugak dieorang bagi alasan :p. ok, lepastu cikgu pun terima. tapi kiteorang takde tempat untuk buat jamuan. lepastu cikgu bagi idea untuk buat dekat bilik kemahiran memasak. so, tempat tu lah kiteorang adakan jamuan. 

ok itu je lah. bye dan assalamualaikum. gambar nanti afrina masukkan ye. byee :)


Photobucket
Copyright © 2012 | Kisahafrina.blogspot.com | All Righted Reserve