04 November 2012

I'm Back

adam hakimi | 01:55 | |
 
 
Hye, assalamualaikum. Dah bersawang dah blog aku ni ha. Dah berapa hari eh aku tinggal kan blog aku ni? sekejap, nak kira. haha. ok, tak tahu nak cerita apa ni. bosan. entry ni tak panjang sangat eh. sorry :B 
 
aku dah lama tak bukak blog sebab busy sangat sangat. ceh *tangan didada, mata keatas*. sebabnya aku ada banyak pbs yang cikgu aku bagi, sementara tu, laptop pulak buat hal. rosak lah ape lah. so, aku online guna henfon je. *menangis*. kbyee. assalamualaikum :)
Photobucket
Copyright © 2012 | Kisahafrina.blogspot.com | All Righted Reserve