12 November 2012

Gergous Giveaway By Nurul Ezatee

adam hakimi | 20:02 | |

[ klik banner di atas untuk join ]

hye dan assalamualaikum everyone. korang tengah buat apa ya? firstly, afrina nak terima kasih lah dekat sorang blogger ni. bila afrina bukak je blog mesti nampak dia punya entry. dia banyak join giveaway. lepastu afrina terbukak dia punya blog yang dia join giveaway ni. so, afrina joinlah ga ni. kalau tak seoarang blogger ni asyik join giveaway je, afrina takkan tahu orang lain buat giveaway. thank you very much :*
ok, di sini afrina nak ceritalah sikit tentang giveaway ni. giveaway ni menarik. harap ramai yang join. lepastu syarat syarat nak join ga ni senang je. just follow blog dia, lepastu letak banner dekat entry korang dan buat entry menarik. senang kan? kan afrina dah kata, senang. so, apa tunggu lagi ! join lah, jangan tengok sahaja. ceh kau ni afrina, lebih lebih pulak. k, abaikan.
komen tentang blog Nurul Ezatee :
blog dia simple but nice. pandai tuannya meng-edit blog. lepastu, blog dia comel siap ada warna biru pink lagi tu. cubalah korang tengok dekat bahagian sidebar blog tu, ada bahagian followers kan? cuba korang tengok betul betul, banyak kan followers dia? afrina tak pernah sampai pun follower beratus ratus. sehari 1 follower je. *sedih*. lepastu dia ada buat tempahan seperti edit blog. ok, itu je afrina nak komen. harap blogger ni dimurahkan rezeki dan harap followers dia makin banyak. aminn ~ ikhlas dari hati.
join jangan tak join ! banyak hadiah menarik !
Photobucket
Copyright © 2012 | Kisahafrina.blogspot.com | All Righted Reserve