12 August 2012

Simbol Untuk Twitter

adam hakimi | 00:50 | |




Assalamualaikum. afrina nak share satu bende ni taw. korang nak dengar tak? *lol
ala, ada jiran kita tu.. dia sukaa dekat awak lah. eh, haha.
simbol simbol ni afrina tak curi dekat sesiapa tau. simbol twitter ni afrina cari
sendiri dekat google. hehe :p

Promote :

tekan link ni kejap. lepastu tu boleh lah follow afrina. hihi.

korang nak buat? Jom!

1. First korang pergi link ni : http://www.simbolostwitter.com/p/english.html


2. Dah tekan ? ok, good. Copy simbol yang korang suka,
lepastu paste kan dekat mana mana korang nak letak.

3. Ok, dah siap. senang kan?

*sorry, kalau buat korang pening dengan tutorial ni. hehe






Copyright © 2012 | Kisahafrina.blogspot.com | All Righted Reserve