15 August 2012

Selamat Hari Raya Semua !

adam hakimi | 20:52 | |


Hye, dah lama tak update blog ni. oh, lupa dah dua hari tak meng-update blog ni. haish, dah bersawang rupenya. haha. sebenarnya afrina busy sikit, sebab tu lah tak update update blog ni haa. mesti korang rindu afrina kan? lulz :p

Ok, afrina nak mengucapkan Selamat Hari raya kepada umat islam yang menyambut hari raya aidilfitri ni. afrina nak minta maaf sangat kat korang sebab banyak kesalahan yang afrina buat.
semua orang pernah buat kesalahan kan? so, afrina nak mintak maaf banyak banyak kat korang.
raya ni jemput datanglah dekat rumah tau. hehe. nak duit raya jugak? ada seringgit je.
ok lah, itu je yang afrina nak cakap. sekali lagi, Selamat Hari Raya buat Semua !
byebye. assalamualaikum :)



Copyright © 2012 | Kisahafrina.blogspot.com | All Righted Reserve