18 August 2012

Cepat Join Contenst Ni ! Kalau Tak, Korang Rugi !

adam hakimi | 04:05 | |


hye korang, esok dah raya. yeay yeay! hikhik. korang mesti bosan kan hari hari update blog je kan ? ha! afrina cadangkan, baik korang join GA yang fara tasya buat ni, best tau. Tak cuba tak tahu. Lagi pun ada banyak hadiah yang dipertaruhkan. Ape? afrina buat GA ni? ohhh bukan sayang, afrina promote sahaja. hikhik. so ? korang dah terfikir fikir ke nak joinn ? Cepat lah ape lagi ! kang tak pasal pasal tarikh GA ni dah tutup -,- baik korang join cepat! mane lah tahu korang dapat hadiah top refferal ke kan? haha. K, ni first time afrina join tau. Jangan main main ;p


ini link blog fara tasya :
http://faratasyadiary.blogspot.com/2012/06/contest-my-ohsemm-lovely-pic-by-tasya.html

ini blog fatin :
http://sweetypinkypoohfaqiu.blogspot.com/2012/07/hadiah-top-referral.html


Copyright © 2012 | Kisahafrina.blogspot.com | All Righted Reserve