05 August 2012

Berbuka puasa di Residance Hotel

adam hakimi | 09:10 | |




Heyheyhey aku tak percaya cinta! Aku tak percaya C.I.N.T.A. ahak! *menggila jap, hehe.
eh, ape ni. sambung lah balik lagu tadi. ape lah korang ni! haha, ok kita siries.

Tadi pergi berbuka puasa dekat Residance Hotel dekat Uniten. Best sangat tadi.
Rasa macam nak pergi lagi je kan kan kan? eh, korang mane pergi. lol ;p
Haha, tempat dia besaaarrrr punyaaaaaa :O gua nampak kecik besar kecik besar je -,-"
Memang terbaiklah makanan dia, lagilagi kambing panggang. Ya ampun, sedap gila
nak mampus. Banyak makanan dekat situ.
Dessert, Kebab, Nasi ayam, Abc, Cendol, Laicikang, Marshmallow dan
banyak lagi ade dekat sane. Korang cakap je ape yang korang nak, semuaaa ada taw.

Oh, lupaaaa. Tentang harga korang tak nak tanya ke? Ke korang nak free je?
Nak pergi free pergi dekat kedai mamak sana pi. hehe ;p
Harga dia tak adalah mahal sangat, tak adalah murah sangat. Ala kadar je.
Nak tahu berapa : Kalau dewasa ; 60 hinggit
Kalau kanak kanak ; 50 hinggit *tak pasti lagi
Bayi ; free je kot.
Rasanya itu jelah kot. Dah tak ada bende nak cerita lagi.
Semuanya dah cerita.

Best pergi sana, walaupun mahal.. tapi korang boleh ambik makanan banyak banyak
pun takpe. Dia tutup pukul 11 malam. Ok, itu jelah kot nak story.
Bytheway korang nak tengok gambar gambar dekat sana tak?
Kalau tak nak, dipersilakan untuk menekan button x diatas sekali tu :p

Gambar :

Bye semua :)


Copyright © 2012 | Kisahafrina.blogspot.com | All Righted Reserve