25 July 2012

oh tidakkk !

adam hakimi | 23:59 | |

Hye uolls. Hari ni Afrina nak story mory dekat blog pasal tadi. Kenapa dengan tajuk OH TIDAKK?
Apa yang berlaku tadi? Kenapa ekh?

Sebenarnya tadi waktu Agama Afrina tertidur sampai waktu habis belajar.
Then, dah habis masa agama.
Lepastu cikgu Wan Asliza masuk, Afrina tidur nyenyak sampai kawan kejutkan pun tak dengar. Lepastu, Afrina bangun, kawan kawan cakap 'wey, banyaknya hingus kau'
Lepastu pergi meja kawan *ambik cermin*
Ya allah, banyak gila. Lepastu, semua gelakkan Afrina.
Gila malu tadi. Tak tahan, macam nak nangis sebab kawan kawan gelakkan .
So maluuu gila. Nasib baiklah ada kawan yang baik hati bagikan tisu. Ok, tu je nak story. Nanti kalau ada lagi masa Afrina update blog lagi ya.
Bye. Assalamualaikum :)

Copyright © 2012 | Kisahafrina.blogspot.com | All Righted Reserve