19 July 2012

Hai ! I'm back

adam hakimi | 07:35 | |



Hye dah lama kita tak borak borak kat sini , rasa rindu pulak. Hmm , sudah lama Afrina tak bukak blog. Dah bersawang rupanya blog aku ni. Hari ni nak cerita pasal ape eh? ha! pasal crush saya. Sebelum tu, Afrina nak cerita pasal eksiden masa cuti dua minggu yang lalu. Macam mana eh nak cerita ni, kang bila cerita rasa macam nak tergelak ada jugak. Tak nak cerita lah, nanti korang gelak kan kita :p hihi.

Bermula di facebook you i im i dulu tak tahu malu i malas
nak layan, so i buat tak tahu. lalala. *sambung*


ok , sambung cerita tadi, yang lagu tu kita abaikan ye. Nama dia A****. Umur dia 15 tahun. Duduk dekat Bukit Mahkota. Berak tak cuci. Pemalas. EhEhEh, lari tajuk ni. HaHaHa. Just kidding je pun, tak payah nak ambik hati sangatlah :P menyampah i tau. Ha! *terkejut mak* tadi kita skype dengan ehemehem. Siapa? Crush? gila betoii.
Mana ada lah, kita skype dengan bella, dia bff kita. Sebenarnya kan, Afrina malas nak cerita pasal crush ni, nanti jadi excited. Tu yang buat Afrina berdebar debar tu *ceh*. Ha! *sekali lagi* afrina nak cerita pasal kenduri kahwin pak cik Afrina. Nak nombor dia? sorry, dia dah ada isteri :P haha. Afrina nak masukkan gambar time kenduri kahwin hari tu. Nak tengok? tengoklah, jangan gelak k.


kelas kau jah ! *tengok kasut itu*


Bye, sampai kat sini je . I dah mengantuk lah. Kbyebye. Assalamualaikum :)

Copyright © 2012 | Kisahafrina.blogspot.com | All Righted Reserve