22 May 2012

Freebise : (polkadot)

adam hakimi | 08:19 | |


hye dan assalamualaikum . hari nie afrina nak bagi freebise polkadot . kebanyakkannya ramai pengguna blog menggunakan background polkadot
kan ? so , hari ni nak bagi freebise bakground polkadot . kalau suka commment atau pun like ok ? ekcelli , afrina ambil freebise ni dari Mr. Google , thank you Mr. Google . afrina tak pandai lagi nak buat sendiri , sekadar share je yang mampu . :) kalau nak copy code , korang tekan macam ni " Ctrl+C " ok ?



http://3.bp.blogspot.com/-IL7bGeyougQ/T7u18Xi8mFI/AAAAAAAAAfs/ozryeZne7yA/s320/images.jpg



https://encrypted-tbn3.google.com/images?q=tbn:ANd9GcRLrZzbRqStWWeTlfgdJuYgCqWvZZ4eH26exjAbmja0XLiYB2Qnrg



https://encrypted-tbn0.google.com/images?q=tbn:ANd9GcSiye27m80d852vCyseZEW4wypuxjooDDnliHdG8N1-GU8wY9asRQ


https://encrypted-tbn2.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTcw78Sig_CKQnrJOccaZ1gn2B3Iplb7X4he-SyGUkx42eXio44AA



https://encrypted-tbn0.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTPIRqHtH6ZHlKlfISn7dpcJqlQMI_fFVpObQH7KqdxDwwKvVdh



https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTE0ND4shameM21JJV5BPWiaGXsyYe0KVLJ-G33n1oAIh4Zd8MGcg


https://encrypted-tbn3.google.com/images?q=tbn:ANd9GcT2cNE0w19A6gJxpc-jgIhnphCkdoW5XJ4CvhQkTeVPw6_sFWRE


https://encrypted-tbn2.google.com/images?q=tbn:ANd9GcRxAn-iOnZ96saGo-_Tpxq1S6MraHcoAqToovjv5Q9o-AarDyZN


https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTQDxdi_mjKjd9owwNsV4IYVmou8h1IMmaeB4HLtKIzwJgC9Skk



http://th132.photobucket.com/albums/q33/xANIMExEYESx/Backgrounds/th_17936b.gif

green polka dots

http://th25.photobucket.com/albums/c51/lovesfob/th_polka.jpg


https://encrypted-tbn0.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTPKGh6sQTSrKfZnTkgVE9XpgSB3_KFdRc4S0Xrt2ObHjV4mj1OGg


okay afrina nak buat cara cara nak masukkan background tadi tuu kedalam blog korang :)
:47: 1. Then pergi dekat Dashboard > Design > Add a Gadget > Html/JavaScript
:47: 2. Paste code di bawah ni di ruangan Html/ JavaScript


:47: 3. Then , yang bewarna merah ('URL BACKGROUND') tu korang tukar kan
kepada code yang berwarna biru , dan gantikan dengan code
background yang korang pilih .

best tak freebise yang afrina bagi ? hope korang suka lah . kalau tak suka , tak tahu nak cakap ape lagii . Jangan lupa comment tauu . byebye dan assalamualaikum . :)


Copyright © 2012 | Kisahafrina.blogspot.com | All Righted Reserve