03 February 2012

homeworks :/

adam hakimi | 06:29 | |
hye :) hari ini aku nak cerita pasal homework , mentang2 la cuti maulidur rasul , semua guru yang mengajar aku nak bagi homework waktu cuti , bosan la , eh ? jap ? ak senaraikan homework yew . =/
BM : ada 
GEO : ada 
MATH : ada 
AGAMA : ada 
SEJ : ada lagi <----- ( ini yang terakhir )
uihh ! banyak la ! macam mana nak buat homework ? facebook and blogger kat sebelah kiri and then homework kat sebelah kanan  >.< ok kalau kene ceramah lagi aku pun tak tahu nak bagi alasan ape dah . malas dowh . ok x pew aku nak lupa-lupakan pass fb and blog , heheh , boleyh ke ? --' macam boleyh jew . kbye ;) esok sambung balik cerita ini :D
Copyright © 2012 | Kisahafrina.blogspot.com | All Righted Reserve